APCP - Projekt kontrole onečišćenja u poljoprivredi

ENGLISH HRVATSKI
PROJEKT KONTROLE ONEČIŠĆENJA U POLJOPRIVREDI
   
NOVOSTI
Sretna i uspješna nova 2012. godina!!!
Sretna i uspješna nova 2012. godina!!!
Poštovani posjetitelji stranice, suradnici, korisnici APCP programa i svi poljoprivrednici, želimo Vam sretnu, uspješnu i plodnu 2012. godinu!!

Godina koja je iza nas bila je u mnogo tome prelomna i presudna za uspjeh projekta. Ali znali smo da će tako biti već samim postavljanjem plana rada, nakon zapošljavanja tima i savjetnika projekta u ljeto 2009.

Druga polovica te početne godine bila je uglavnom posvećena direktnim posjetama poljoprivrednicima, postavljanju osnovnih mehanizama projekta i okupljanju radne skupine proizvođača koje smo uključili u projekt. U 2010. otvoren je natječaj za investicijski fond, izvršena je intenzivna priprema potencijalnih korisnika projektnih sredstava, započeo je program demonstracije "dobre poljoprivredne prakse", obavljene su brojne prezentacije, seminari, započela suradnja sa fakultetima, lokalnim jedinicama vlasti, medijska promocija. Sve te aktivnosti imale su za cilj da u sinergiji dovedu do uspješne provedbe svih projektnih zadaća. 

Godina koju napuštamo donijela je željeno ostvarenje svih planova i potvrdu naših očekivanja. U samo 2 godine i 8 mjeseci operativnog djelovanja sve sastavnice projekta uspješno se dovršavaju, a tome su dodane i brojne aktivnosti koje izvorno nisu predviđene okvirom projekta. Plan potrošnje određen je za svih 100% sredstava, realna ugovorenost je na razini od 82%,a isplaćeno je oko 60% ukupnih sredstava. Taj rezultat zasigurno nebi bio moguć bez entuzijazma i suradnje svih ključnih institucija, lokalne vlasti i naravno naših strpljivih i vrijednih korisnika.

Svim suradnicima i korisnicima projekta, ali i svim ostalim poljoprivrednicima koji će projektne rezultate i stečena znanja koristiti u budućnosti, želimo sretnu, uspješnu i plodnu 2012. godinu!!

Tim APCP

PREUZIMANJE DOKUMENTACIJE
Kliknite ovdje za stranicu sa svim dokumentima za preuzimanje.
PRETRAŽIVANJE
TRAŽI
COPYRIGHT 2010. ACPC SVA PRAVA PRIDRŽANA