APCP - Projekt kontrole onečišćenja u poljoprivredi

ENGLISH HRVATSKI
PROJEKT KONTROLE ONEČIŠĆENJA U POLJOPRIVREDI
   
NOVOSTI
Edukacija o višestrukoj sukladnosti
Edukacija o višestrukoj sukladnosti
U sklopu edukacije državnih službenika o uvijetima višestruke sukladnosti predstavili smo rad projekta i rezultate te organizirali jednodnevni posjet Varaždinskoj županiji.

Tijekom mjeseca rujna i dijelom listopada češka konzultantska tvrtka Ekotoxa održala je edukaciju djelatnika poljoprivrednih institucija oko mjera višestruke sukladnosti. Tijekom nekoliko tjedana djelatnici su prošli sva područja višestruke sukladnosti te direktiva koje se na pojedina područja odnose. Posebnu vrijednost u tome procesu imala je činjenica da su predavači mogli prenijeti direktna iskustva u implementaciji koja su imali u nama bliskom okruženju.

Pretposlijednji dan edukacije predstavili smo rezultate APCP u  sklopu kojega se direktno bavimo promocijom dobre prakse i  nekih od mjera višestruke sukladnosti. Za poslijednji dan edukacije organizirali smo posjetu obiteljskim gospodarstvima Pikija i Bistrović koji su nam partneri na projektu. Druženje smo završili na projektnoj investiciji u Petrijancu gdje smo imali priliku pokazati skladište za 4 tamošnja peradara u čijoj je realizaciji učestvovala i općina.

/upload/tbl_novosti/bistrovic_s._15383.jpg /upload/tbl_novosti/opg_pikija_153833.jpg /upload/tbl_novosti/pikija_8_153848.jpg
PREUZIMANJE DOKUMENTACIJE
Kliknite ovdje za stranicu sa svim dokumentima za preuzimanje.
PRETRAŽIVANJE
TRAŽI
COPYRIGHT 2010. ACPC SVA PRAVA PRIDRŽANA