APCP - Projekt kontrole onečišćenja u poljoprivredi

ENGLISH HRVATSKI
PROJEKT KONTROLE ONEČIŠĆENJA U POLJOPRIVREDI
   
NOVOSTI
Poljoprivredna komora i APCP na okruglom stolu sa proizvođačima
Poljoprivredna komora i APCP na okruglom stolu sa proizvođačima
U sklopu Dan Hrvatske poljoprivredne komore na 19. jesenskom međunarodnom bjelovarskom sajmu u Gudovcu 10. rujna 2011. održan je Okrugli stol „Dobra poljoprivredna praksa – nitratna direktiva“.

U sklopu Dan Hrvatske poljoprivredne komore na 19. jesenskom međunarodnom bjelovarskom sajmu u Gudovcu 10. rujna 2011. održan je Okrugli stol „Dobra poljoprivredna praksa – nitratna direktiva“. Cilj Okruglog stola bio je informirati poljoprivrednike o aktualnim pitanjima zaštite okoliša i legalizacije nelegalno izgrađenih objekata, a voditelj Okruglog stola bio je dr. sc. Ivan Danjek, načelnik Odjela za ratarstvo JPSS HPK-e.


 

Nakon riječi dobrodošlice prisutnim poljoprivrednicima, dr. sc. Danjek uvodno je govorio o dobroj poljoprivrednoj praksi i provođenju nitratne direktive. Zatim je Hrvoje Horvat, dr. vet. med., koordinator Projekta kontrole onečišćenja u poljoprivredi, ukratko predstavio spomenuti pilot projekt koji se provodi u tri županije i njegov napredak od samih početaka do danas, a u nastavku je Katrin Gnjidić, dr. vet. med., županijska voditeljica projekta, prezentirala pozitivne primjere projektnih iskustava iz Vukovarsko-srijemske županije. Na kraju je riječ ponovno preuzeo dr. sc. Danjek i kroz svoju prezentaciju pružio osnovne informacije o postupku legalizacije nezakonito izgrađenih objekata na OPG-ima.

Okruglom stolu nazočila je i predstojnica JPSS Željka Gudelj-Velaga koja se kratko obratila skupu, istaknuvši da su suvišne bojazni poljoprivrednika od provođenja nitratne direktive po pridruživanju EU.

/upload/tbl_novosti/katrin_gnjidic_okrugli_stol_gudovec_16527.jpg /upload/tbl_novosti/p1010012_165230.jpg /upload/tbl_novosti/p1010013_165247.jpg /upload/tbl_novosti/horvat_gnjidic_danjek_gudovec_165150_10444.jpg
PREUZIMANJE DOKUMENTACIJE
Kliknite ovdje za stranicu sa svim dokumentima za preuzimanje.
PRETRAŽIVANJE
TRAŽI
COPYRIGHT 2010. ACPC SVA PRAVA PRIDRŽANA