APCP - Projekt kontrole onečišćenja u poljoprivredi

ENGLISH HRVATSKI
PROJEKT KONTROLE ONEČIŠĆENJA U POLJOPRIVREDI
   
NOVOSTI
APCP analizira bunarsku vodu
APCP analizira bunarsku vodu
Na projektnim županijama do kraja projekta vršit će se besplatne analize bunarske vode

Tijekom sastanka tima 21,01.2011. pristigli su nam dugo očekivani N-testeri - uređaju za brzo ručno mjerenje razine nitrata u vodi. 

Natječaj za uređaje završio je u siječnju, a najbolje i najpovoljnije uređaje ponudila je njemačka tvrtka Hach-lange. Taj dan izvršena je i demonstracija njihovog rada te kratka edukacija kolega.  Pri tome smo analizirali pitku vodu iz slavine ministarstva koja je sadržavala prihvatljivih 8 mg NO3 po litri. Testeri će služiti za besplatno ispitivanje vode za piće u selima 3 projektne županije. Mnogi proizvođači kojima smo to predstavili već su pokazali velik interes za ovim ispitivanjem koje će započeti u veljači. I ovim putem projekt će nastojati dodatno podići svjesnost o važnosti uvođenja mjera i proizvodnih tehnka koje su dobre za tlo i vodu. Usput ćemo svi zajedno saznati nešto više o stanju bunarske vode u našim selima.

/upload/tbl_novosti/apcp_n-tester_device_13324.jpg /upload/tbl_novosti/projekt_kontrole_oneciscenja_v_164039.jpg /upload/tbl_novosti/projekt_kontrole_oneciscenja_v_164111.jpg
PREUZIMANJE DOKUMENTACIJE
Kliknite ovdje za stranicu sa svim dokumentima za preuzimanje.
PRETRAŽIVANJE
TRAŽI
COPYRIGHT 2010. ACPC SVA PRAVA PRIDRŽANA