APCP - Projekt kontrole onečišćenja u poljoprivredi

ENGLISH HRVATSKI
PROJEKT KONTROLE ONEČIŠĆENJA U POLJOPRIVREDI
   
NOVOSTI
EastAgri godišnji sastanak - Istanbul 2010
EastAgri godišnji sastanak - Istanbul 2010
EastAgri je mreža institucija koje se bave poljoprivredom i poljoprivrednim businessom koordinirana od strane FAO

EastAgri je mreža institucija koordinirana od strane FAO, koje se bave poljoprivredom i poljoprivrednim businessom. Osnovni cilj mreže je međusobna razmjena znanja i informacija neophodnih za pokretanje i očuvanje znanstvenih i poslovnih aktivnosti u sferi poljoprivrede, prvenstveno u istočnoj Euroopi i centralnoj aziji.

Svake godine održava se sastanak ljudi iz vodećih tvrtki i institucija koje se bave proizvodnjom hrane ili projektima u toj sferi. Ove godine godišnji sastanak održan je u Istanbulu, u predivnom Sait Halim Pasa Mansion na obali Bospora.

 Sastanak je održan u formi 5 okruglih stolova na kojemu su skupnine stručnjaka obradile po jedno važno područje. Voditelj APCP Hrvoje Horvat učestvovao je u radu skupine sa temom: Mogu li poljoprivredne investicije ko-egzistirati sa politikom zaštite okoliša? Radionicu je moderirao stručnjak za okoliš i poljoprivredu g. Michael Carroll koji je i jedan od odgovornih za APCP u Svjetskoj Banci. Tom prilikom g. Horvat imao je priliku predstaviti dosadašnje aktivnosti projekta i iskustva stečena u 2 godine rada.

http://www.eastagri.org/

 

PREUZIMANJE DOKUMENTACIJE
Kliknite ovdje za stranicu sa svim dokumentima za preuzimanje.
PRETRAŽIVANJE
TRAŽI
COPYRIGHT 2010. ACPC SVA PRAVA PRIDRŽANA