APCP - Projekt kontrole onečišćenja u poljoprivredi

ENGLISH HRVATSKI
PROJEKT KONTROLE ONEČIŠĆENJA U POLJOPRIVREDI
   
NOVOSTI
Završna konferencija DREPR
Završna konferencija DREPR
Prijateljstvo sa koordinatorom DREPRa g. Nenadom Brkićem i njegovim timom traje još od početka APCP

Od 4. do 6. listopada u Beogradu je održana završna konferncija DREPR, projekta koji je također financiran od Svjetske Banke i u strukturi gotovo identičan sa APCP.
Prijateljstvo sa koordinatorom DREPRa g. Nenadom Brkićem i njegovim timom traje još od početka APCP, kada su bili prvi  koji se odazvali pozivu za međusobnom posjetom i suradnjom. Od tada smo 2 puta bili u posjetu Beogradu i projektnim investicijama u raznim dijelovima Srbije, a zajedno smo otputovali i u Nizozemsku na izuzetno zanimljivo studijsko putovanje.


Ovom prilikom imali smo izuzetnu mogućnost upoznati se sa drugim, sličnim projektima te sa ljudima koji su na raznim pozicijama u GEF i WB odgovorni za područje kontrole onečišćenja.


Osim interesantnih predavanja poznatih stručnjaka i voditelja sličnih projekata, imali smo priliku predstaviti i naše rezultate. Spomenuli smo otvaranje investicijskog fonda i prve investicije farmera, postavljanje piezometara, 700 ha demonstracijskih površina, suradnju sa fakultetima, 85 000 brošura Dobre poljoprivredne prakse poslane na adrese svih proizvođača, oko 15 000 komada raznog edukativnog i promotivnog materijala, više od 70 različitih edukativnih seminara i radionica, provedena 2 terenska anketiranja itd. Svi učesnici bili su ugodno iznenađeni činjenicom da smo sve to postigli u samo 16 mjeseci timskog rada. Susret je završen sa uz tužan osjećaj završetka jednog ugodnog druženja, ali sa čvrstim obećanjem da APCP nastavlja dalje barem toliko uspješno kao što je bio DREPR, a mi ćemo se potruditi - i bolje.

http://www.drepr.org/

PREUZIMANJE DOKUMENTACIJE
Kliknite ovdje za stranicu sa svim dokumentima za preuzimanje.
PRETRAŽIVANJE
TRAŽI
COPYRIGHT 2010. ACPC SVA PRAVA PRIDRŽANA