APCP - Projekt kontrole onečišćenja u poljoprivredi

ENGLISH HRVATSKI
PROJEKT KONTROLE ONEČIŠĆENJA U POLJOPRIVREDI
   
NOVOSTI
Monitoring i evaluacija Projekta
Monitoring i evaluacija Projekta

Redoviti sastanak tima za provedbu projekta kome je gostovao i savjetnik za monitoring i evaluaciju, tzv M&E projekta, Slaven Aljinović održan je 22. rujna 2009.

Nakon pojedinačnog predstavljanja stanja APCP na terenu i dogovora o smjernicama djelovanja u slijedećem razdoblju, gospodin Aljinović predstavio je platformu za M&E projekta u naredne 4 godine. Sveukupne aktivnosti razložene su u pojedine korake, a svakom pojedinom koraku dodijeljeno je optimalno vrijeme za provedbu, prema Operativnom priručniku projekta.

2009_09_28_06.jpg

Čitav plan, za svaku godinu po kvartalima, proslijeđen je na uvid svim kolegama tako da je svatko u timu imao prilike dati mišljenje i sugestiju i tako učestvovati u donošenju dokumenta koji po donošenju, svima predstavlja obvezu i vodilju. Na ovaj način, postavljanjem detalja monitoringa i rokova u ranoj fazi projekta, osigurava se ispravan pravac i tempo djelovanja. Također je olakšano i planiranje mikro-aktivnosti po pojedinim komponentama jer nositelji istih imaju jasnu i preglednu informaciju o svom učešću i obvezama.
Hrvoje Horvat, dr. vet. med., koordinator aktivnosti i voditelj tima
Projekt Kontrola onečišćenja u poljoprivredi
www.apcp.hr

 

/upload/tbl_novosti/2009_09_28_06_10588.jpg
PREUZIMANJE DOKUMENTACIJE
Kliknite ovdje za stranicu sa svim dokumentima za preuzimanje.
PRETRAŽIVANJE
TRAŽI
COPYRIGHT 2010. ACPC SVA PRAVA PRIDRŽANA