APCP - Projekt kontrole onečišćenja u poljoprivredi

ENGLISH HRVATSKI
PROJEKT KONTROLE ONEČIŠĆENJA U POLJOPRIVREDI
   
NOVOSTI
Predavanje za poljoprivrednike u Varaždinu
Predavanje za poljoprivrednike u Varaždinu
U suradnji s Varaždinskom županijom, Savezom poljoprivrednika Varaždinske županije, HZPSS-om i Uredom za prostorno uređenje i graditeljstvo, 14. prosinca u Varaždinu održano je predavanje za poljoprivrednike.

U suradnji s Varaždinskom županijom, Savezom poljoprivrednika Varaždinske županije, HZPSS-om i Uredom za prostorno uređenje i graditeljstvo, 14. prosinca u Varaždinu održano je predavanje za poljoprivrednike. Unatoč nevremenu u Županiji poljoprivrednici su uspjeli doći na predavanje. Poljoprivrednici su informirani o Nitratnoj uredbi i ARKOD-u, a predavanje je održala Mara Bogović, mag.ing.agr., viša stručna savjetnica za ratarstvo iz Područnog odjela HZPSS-a.

Većina poljoprivrednika, kao i na zadnjem predavanju održanom 7. prosinca, iskazala je interes za primjenu dobre poljoprivredne prakse na njihovim poljoprivrednim površinama.

Zbog velikog upita poljoprivrednika predavanja se nastavljaju tijekom siječnja, veljače i ožujka u  mjestima Novi Marof, Ludbreg, Ivanec, Lepoglava, Breznički Hum i Varaždin.

Teme najavljenih predavanja su: Nitratna uredba, Dobra poljoprivredna praksa, ARKOD, PDV sustav, Gnojidba mineralnim gnojivima po načelima dobre poljoprivredne prakse, IPARD…
 
Područni odjel HZPSS Varaždinske županije
Gordana Brečak, mag. ing. agr.,
savjetnica za kontrolu onečišćenja u poljoprivredi (APCP)

PREUZIMANJE DOKUMENTACIJE
Kliknite ovdje za stranicu sa svim dokumentima za preuzimanje.
PRETRAŽIVANJE
TRAŽI
COPYRIGHT 2010. ACPC SVA PRAVA PRIDRŽANA