APCP - Projekt kontrole onečišćenja u poljoprivredi

ENGLISH HRVATSKI
PROJEKT KONTROLE ONEČIŠĆENJA U POLJOPRIVREDI
   
NOVOSTI
APCP regionalna konferencija - 31. svibanj 2012!
APCP regionalna konferencija - 31. svibanj 2012!
Projekt će predstaviti rezultate i podijeliti iskustva sa gostima iz regije 31. svibnja i 01. lipnja 2012. godine u Zagrebu!

Poštovani posjetitelji, dragi suradnici i korisnici projekta!

Velika nam je čast obavijestiti Vas da će se 31. svibnja i 01. lipnja u Zagrebu održati regionalna konferencija projekta APCP. Ti dani bit će prilika za predstavljanje svega što je obavljeno, svih rezultata koji su postignuti u samo 3 nepune godine timskog rada. Također nas veseli da ćemo ugostiti predstavnike drugih sličnih projekata ili institucija koji će moći predstaviti svoje rezultate na tom području.

Taj susret bit će posvećen svim timovima i korisnicima projekata financiranih sredstvima GEF/WB u regiji, koji su uz ogroman zajednički napor uspjeli pobijediti  prepreke i otežavajuće okolnosti te ostvariti rezultate u smanjenju onečišćenja i popularizaciji čistije i naprednije poljoprivrede.

Prvi dan konferencije održat će se prezentacije tima, suradnika projekta i gostiju. Drugi dan provest ćemo na terenskoj posjeti projektnim investicijama u Varaždinskoj županiji.
 

 

PREUZIMANJE DOKUMENTACIJE
Kliknite ovdje za stranicu sa svim dokumentima za preuzimanje.
PRETRAŽIVANJE
TRAŽI
COPYRIGHT 2010. ACPC SVA PRAVA PRIDRŽANA