APCP - Projekt kontrole onečišćenja u poljoprivredi

ENGLISH HRVATSKI
PROJEKT KONTROLE ONEČIŠĆENJA U POLJOPRIVREDI
   
NOVOSTI
Započelo anketiranje učenika srednjih škola
Započelo anketiranje učenika srednjih škola
Kako bi što više saznali o novim generacijama, o tome što misle o poljoprivredi, kakve su im vizije i želje, kako vide budućnost proizvodnje hrane i svoju ulogu u njoj, odlučili smo provesti anketu u srednjim školama.

U brzini koju nameće današnji stil života često propuštamo mogućnost pitati druge što misle o stvarima koje su nam važne. Pogotovo ćemo često zaobići one mlađe misleći kako još nisu dovoljno iskusni. Ali upravo u tom "neiskustvu" često se krije originalnost i čistoća ideja, jednostavnost i inovativnost koja nama starijima ponekad nedostaje.

To je bio razlog da pred sam kraj projekta započnemo sa novom, zanimljivom inicijativom. U želji da što više saznamo o razmišljanju i viziji budućih generacija - budućih proizvođača, obrtnika, studenata, političara - odlučili smo provesti opsežnu anketu u srednjim školama. Anketa obuhvaća ukupno 27 pitanja koja se dotiču trenutnog stanja u poljoprivredi, znanja farmera, korištenja novih tehnologija, odnosa prema ekološkoj proizvodnji, obnovljivim izvorima energije, budućnosti poljoprivrede itd.

Ukupno će biti obuhvaćeno više škola sa više stotina učenika iz raznih krajeva Hrvatske. Uvjereni smo da ćemo tom aktivnosti doznati mnoge zanimljive poruke, ocjene stanja i ideje i to upravo od onih koje često nepravedno izostavljamo. U Đakovu je anketom obuhvaćeno 180 učenika poljoprivrednog usmjerenja, a ukupni rezultati biti će predstavljeni tijekom završne konferencije projekta

PREUZIMANJE DOKUMENTACIJE
Kliknite ovdje za stranicu sa svim dokumentima za preuzimanje.
PRETRAŽIVANJE
TRAŽI
COPYRIGHT 2010. ACPC SVA PRAVA PRIDRŽANA